You are here: Home organisatie

NeBelEx

.

Meest gelezen

Nederlands Belgisch Expertise Centrum

(Antwoorden op) “grensoverschrijdende” vragen

Nebelex is een kennis- en informatiecentrum. Zoals de naam al zegt richten wij ons op Nederland èn België. Pas als een onderwerp raakvlakken heeft met beide landen, hoort het hier thuis. Gevolg van deze keuze is dat puur nationale zaken maar zeer beperkt ter sprake komen.

Het Nederlands Belgisch Expertisecentrum bundelt krachten van vele deskundigen. Met elkaar bieden wij elkaar een ontmoetings- en uitwisselingsplek van expertise.

De meeste informatie is te vinden in de 'wiki'. Aldaar schrijven deskundigen voor collega-deskundigen. Soms is materie toegankelijk geschreven en soms abstract. Afkortingen en jargon komen veel voor.

Waarvoor kunt u de wiki ook gebruiken? Kijk eens naar de auteur/bewerker van een artikel. U ziet al snel wie terzake deskundig is. Het vinden van een deskundig adviseur wordt zo veel makkelijker.

Op de website zelf treft u meer toegankelijk geschreven bijdragen aan. Wij wensen u veel leesplezier en staan open voor uw suggesties.

 

Mede-auteur worden?

Wilt u uw kennis met anderen uitwisselen? U bent van harte welkom. Graag verwelkomen wij u als ‘auteur’ op onze wiki. Hoe? Een aanmelding volstaat. Klik in de wiki rechtboven in het scherm op aanmelden!

Waarom meedoen?

Alles is mogelijk. Van egoïsme tot altruïsme. Primair helpt u anderen. Als u dat wilt kunnen lezers ook contact met u zoeken. Dan vult u zelf uw gegevens in op de wiki.

Eén basisvoorwaarde is essentieel: deelnemen kan alleen als u bereid bent uw mening te delen.

 

Contactgegevens

e-mail  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

telefoon +32 (0) 14.81.11.97

fax  +32 (0) 14.96.09.24

fax  +31 (0) 84.83.23.63.3

 

Lees meer...
 

Toeschouwer mag meekijken en overleggen

Als niet-auteur mag u meekijken. Eventueel mag u, in de wiki, ook informatie toevoegen op het tabblad ‘overleg’. De auteurs kunnen uw opmerkingen verwerken en eventueel u een reactie sturen. De door u toegevoegde info komt niet rechtstreeks terecht ‘in’ de wiki.

U mag natuurlijk ook contact opnemen met een auteur. Klik in de wiki op het tabblad ‘geschiedenis’ en u ziet wie wat heeft geschreven. Klik op de auteursnaam en u ziet zijn/haar informatie.

 

Initiatiefnemer

Eric Hoepelman is initiator van Nebelex. Met Nebelex wil hij kennis toegankelijk(er) maken.

In het land der blinden is éénoog koning

“Er zijn heel veel experts. De meesten hebben een degelijke allround kennis. Ieder heeft enkele specialiteiten waarvan hij/zij zeer veel weet. Ook komt eenieder wel eens kennis tekort. Laten we elkaar naar een hoger niveau tillen. Met elkaar, voor elkaar!”

Tijdens de expertmeetings wisselen de professionals - en petit comité - informatie uit. En in de digitale encyclopedie (wiki) wordt deze - en plein public - gedeeld.

 

Laatste nieuws

Wie is online

We hebben 1 gast online