You are here: Home expertmeetings

NeBelEx

.

Meest gelezen

Expertmeetings

Op onze expertmeetings ontmoeten professionals elkaar. Qua vorm lijken ze veel op rondetafelgesprekken. Tijdens de bijeenkomsten worden één of twee onderwerpen gedegen voorbereid en uitgediept. Actualiteiten en ontwikkelingen worden besproken en zo nodig bediscussieerd. Door de (zeer) verscheidene achtergronden geeft dit vaak verrassende inzichten!

Vrije gedachtewisseling

Deelnemers kunnen vrijuit spreken. Geuite meningen zijn steeds op persoonlijke titel. Natuurlijk speelt de beroepsmatige kennis een grote rol, maar de persoonlijke mening bindt de betrokkene niet in zijn beroepsmatige functie.

Wie?

Toegang tot de meetings hebben deskundigen. Deelnemers mogen anderen uitnodigen ('controlled invitation'). Hierdoor blijft de kwaliteit van de meeting inhoudelijk hoog en daardoor waardevol voor alle aanwezigen.

Wilt u deelnemen en bent u onverhoopt nog niet uitgenodigd, stuur dan een e-mail aan ons. Wij nemen dan snel contact met u op.

Wanneer?

De frequentie van expertmeetings is wisselend. Deze is afhankelijk van aanbod en behoefte. Dit is bovendien per regio verschillend. Gemiddeld participeert een deelnemer in zo'n zes meetings per jaar.

 

 

Laatste nieuws

Wie is online

We hebben 5 gasten online